20 december 2009

SR-71 i dagsljus

Tyvärr blev bilden suddig, men det var den bild som återgav SR-71:an som den egentligen ser ut i dagsläget. Jag kommer att fortsätta med att få bort lite wash. På bilden ser ni hur det är lite för mycket på vissa ställen, speciellt vid kanter. Jag la även i en brun wash i ventilationshål vid motorerna, på motorutblåsen och hjulfälgar. Det är lite jobb kvar, men det närmar sig. Nu åker vi i väg till Kungälv för att fira jul så då blir det inte mycket byggt, men sen! Ska se om jag hinner åka förbi Kempes hobby i Gbg. Såg att han har en B-58 (1/72) i lager. Är mycket sugen på den! Otroligt cool kärra! Har sett en i verkligheten på "Lone Star Flight Museum" i Galveston Texas!
GOD JUL!
Forts. följer...

3 kommentarer:

Niklas sa...

Körde du med grå wash på ovansidan? Jag tycker det ser lite mjukare ut i alla fall, inte lika skarpa kontraster. Du har fått till det bra, kul att se hur det tar form! God Jul på dig kompis!

Mathias Andersson sa...

Jag blandade i lite svart i den vita washen. Washen såg grå ut men när den torkade blev den aningen för vit i alla fall. Men jag tror det är bra ändå p.g.a. att när jag ska lägga på ett till lager klarlack innan den matta så kommer det "vita" tonas ut lite.

Lasse sa...

16:e november la du ut en fråga om "frågesport...!" Och så är modellen klar. Den ser riktigt bra ut...förstår att du jobbat med washen. Det är också något som jag skulle vilja lära mig med oljefärger. Jag "fuskar" med Promodellers olika wash än så länge. SR-71 är bara ett måste i mitt modellskåp också!!! Ha en god jul och ett gott nytt år! Om vi inte hörs i mellandagarna så hoppas jag att vi ses den 4:e januari! Hälsa familjen.