08 juni 2010

Alclad nästa!

Radomen är målad samt att jag förbättrat vissa skarvar mellan färgerna.

Stabbarna, ejektorerna samt plåtar på bakkroppen är grundade med Alclads svarta basfärg. Nu ska de olika nyanserna av metall målas.

Forts. följer...

4 kommentarer:

Elias sa...

Ser bra ut! Kul att det blivit lite aktivitet på bloggen igen :) Blev tyvärr sjuk i söndags, så jag kunde inte komma på mötet, hoppas att ni hade trevligt. Var det halvårstävling? Väntar med spänning på att få se de Alcladade delarna :)

Mathias Andersson sa...

Ja nu har man kommit igång igen litegrann! Huset tar tid nu på sommaren, men nu när jag är pappaledig igen så får man lite tid emellanåt när han sover. Ska försöka att få denna klar inom en snar framtid.
Mötet var trevligt som vanligt. Vi hade ingen halvårstävling utan vi har sagt att det bara blir en i slutet av varje år. Sen kommer det troligen bli en bygglördag i augusti i stället för ett måndagsmöte, men det kommer väl info om det i så fall.
Ser gärna lite uppdateringar av din blogg också! :)

Elias sa...

Låter fint det! Väntar med spänning på fortsättningen :) Låter bra med en bygglördag, får se om jag kan vara med, beroende på när jag flyttar upp till Arvidsjaur...

Uppdaterade faktiskt härom dagen, hade dock problem med datorn, så det gick inte att få med några bilder. Har haft problem med det flertalet gånger. Sitter vid en annan datorn nu och ska försöka att lösa det, så titta in på bloggen om någon timme eller så, så borde det finnas bilder med.

Elias sa...

Ingen av er grabbar som ska till Malmen imorgon förresten?