31 juli 2010

Rundresa i Göteborgs hobbyaffärer

Jag var runt i Göteborg på tre olika hobbyaffärer. Hobbycenter, Leksaksaffären på Frölunda torg samt Kempes hobby. Det var Kempes hobby som gav mest utdelning, så att säga. Hade tänkt köpa Trumpeters nya F-100F i skala 1/72 som kommer snart men har även tänkt att om jag kommer över D-modellen så köper jag den och det var precis det som hände! Den låg där och väntade på mig, så det köpet var enkelt. Måste bara skaffa dekaler så att jag kan göra en i SEA-kamouflage. Sen blev det en SK-60 huv samt lite Promodellers wash (black).
Sist men inte minst! Neomegas J-29 Tunnan i skala 1/48! Kempes hobby hade kommit över några till ett riktigt bra pris och det fanns en kvar. 400kr fattigare men en J-29 rikare! Har ju sett att den kan kosta mer än det dubbla annars. En modell som jag tycker ser ut att vara väldetaljerad men kanske lite svårbyggd eftersom det är resin vilket man ska vara försiktig med för hälsan!

Snart kommer det uppdateringar på min F-4C Phantom.

Forts. följer...

2 kommentarer:

Niklas sa...

Jaha, här har det fyndats minsann! Kul! Den där Tunnan försöker jag hålla mig ifrån, har inte plats för fler 48-modeller.. :P

Ser för övrigt fram emot nästa uppdatering på F-4an! :)

svenno sa...

vill sälja en modell av taitanic men det går trögt vart kan man vända sej för att bli av med den