26 oktober 2010

Äntligen en uppdatering!

Det har gått ett tag sen sist p.g.a. flera faktorer. Mycket med jobbet samt att mitt gamla "hobbyrum" numera gjorts om till ett barnrum. Därför har jag förflyttat min verksamhet ut i förrådet som färdigställts under sommaren. Tanken var inte från början att jag skulle hålla till där ute men nu så här i efterhand känns det riktigt bra. Värmen räcker där ute och jag behöver inte oroa mig för att det luktar lim och färg i hela huset. Perfekt att gå ut och sätta sig på kvällen när resten av familjen somnat. Hur har det då gått med byggandet?

Min B-58 får vila ett litet tag för att ge plats åt en av mina Phantoms. Jag fick för mig för en och en halv vecka sen att försöka få den klar i all hemlighet till C-4 men tyvärr! Blev sjuk och därmed fick jag inse att tidsplanen sprack! På bilden ser ni dock att jag kommit en bit på väg. Efter målningen med Gunzes grå H315 så såg jag lite missar som behövde åtgärdas. De är åtgärdade och nu ska ett nytt lager på de ställena. Sen väntar Alclad samt målning av vapenlasten. Vapenlasten kommer bestå av många raketer. Jo just det ja! Vilken kärra ska det bli egentligen? Jo det blir en från VF-41 Black Aces.
Nu bär det av till C4 med min F-105G och F-4C!
Forts. följer...

6 kommentarer:

Niklas sa...

Jaså, en NAVY-kärra alltså.. :) Då är det ju antingen en B eller en J, beroende på epok. Jag blir ju inte direkt mindre sugen på att bygga Phantom nu när du är igång med ännu en! Måste vara ett av de häftigaste flygplan som byggts, alla kategorier!

Kommer korsförhöra dig sen om dina erfarenheter av Hasegawas Phantom inför mina egna byggen... ;)

Mathias Andersson sa...

Det skulle kunna vara en N också men det är en B.

Rickard sa...

Jag har sett Phantom i verkligheten. MÄKTIGT!
Det är inte bra att läsa era flygboggar. Blir lite sugen på att bygga flyg=) Ska bli skönt att komma till C4 och träffa lite pansarfolk;)

MVH
Rickard

Niklas sa...

Ja, det har du förstås rätt i, N glömde jag bort i ivern.. :)

Ska Johanna och Clint med till Malmö förresten? Lasse och Rickard har pratat om gemensam middag lördag kväll. Vi ses på tävlingen!

Mathias Andersson sa...

Det hade varit trevligt! Men vi har faktiskt bokat ett hotellpaket där trerätters ingår så tyvärr. Jag kommer främst vara på C4 under söndagen. Vi ses där och lycka till allihopa!

Lasse sa...

Ännu en Phantom på gång...snart har vi en hylla med bara dessa "sned-vingade" flygplan!

Lycka till du med i Malmö!