07 december 2008

Det tar sig!

Oljekylarna är på plats. Dock bara de yttre kåporna, så att säga. Själva fram- och bakdelen i kylarna kommer jag att måla separat och pilla dit efter att övriga byggsatsen är målad.
Skevroder på plats igen samt att jag på bilden maskerat av för att återskapa gångjärnen som håller i rodren. Lite spackel och slipning så är de tillbaka.
Inredningen har jag också börjat med. Styrspak och pedaler med tillhörande stag är ihopsatta. Observera att jag skurit loss och arrangerat om pedalerna så att sidrodret kommer vara utställt åt vänster. Styrspaken är lutad framåt. Svårt att se på denna bild dock!
Huven har börjat att ta form också. Som jag nämnt tidigare så får man ta det försiktigt med den. Jag har bestämt mig för att ha huven stängd. Den är så fin att man lätt kan se in i alla fall i kabinen samt att de kommande syrgasbehållarna också kommer vara synliga genom bakre rutan.
Detta är ju riktigt kul!!!! Forts. följer...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul liten detalj med att pedal/sidoroder är ställt lite åt ena hållet. Spännande att se resultatet på nåt byggmöte. Hälsa hem och gratta på ...-årsdagen! :-)
// Lasse

Niklas sa...

Riktigt kul att se hur den här artar sig, tror den kan bli riktigt jäkla vass! Målet är Open i Sthlm, eller? :)

Håller med Lasse angående spak och sidroder, kul! Ser med förväntan fram emot nästa inlägg!