17 juli 2009

Senaste inköpen

Ja då har man handlat på sig lite mer intressanta byggsatser och tillbehör! Min semster har medfört att jag tagit mig förbi flera hobbyaffärer. Bl.a. Kempes hobby, Hobbycenter och Panduro hobby i Göteborg, Hobbex i Valbo samt Alfa hobby i Sundsvall. På bilden saknas detaljeringsatsen till A32 Lansen som också inhandlats. Om ni inte ser vad det är längst ner till höger så kan jag berätta att det är pippetter.


4 kommentarer:

Niklas sa...

Den där målningen på Seahawk:en är ju bara fööör snygg! Academys Crusader ska tydligen vara riktigt bra också..

Köpte du Lynx:en hos Alfa? Hur verkar den? Jag är lite sugen på några dylika tingestar också. Ska handla på mig lite på Modell Gbg, om dom har några med sig.. :p

Allt bra annars förresten? :)

Mathias Andersson sa...

Lynxen köpte jag hos Kempe, Seahawken hos Alfa. Crusadern ser riktigt bra ut! Den köpte jag på Hobbex.

Mathias Andersson sa...

Jo! Jag kom på att i en hobbytidning stod det om Lynxen att man bör även köpa Super Lynx och kit-basha dem om man vill få en riktig Lynx. Tydligen har den jag köpt de gamla typen av blad(raka) samt att även den saknar bubbelrutorna på förardörrarna. Sätena i kabin ska tydligen i stort sett bara fungera på någon armé-variant. Men i övrigt så ser den fin ut i panellinjer och så!

Sehawken ser jäkligt bra ut! Fördelen med den, byggtekniskt sett, är att det kommer gå att sätta i rutorna efter att huvuddelarna satts ihop.

Lasse sa...

Visst är det kul att komma hem med flera nya modeller...lite som julafton fast det är sommar.
Är lite nyfiken på hur Lynxen ser ut i verkligheten. Jag köpte en Airfix-modell på ebay i våras och är lite besviken på panellinjer mm. Tänkte bygga en dansk Sea-Lynx någon gång i framtiden...
//Lasse