19 januari 2010

Leverans

Då har min leverans från Kempes hobby kommit med min svårfångade B-58. Jag passade även på att beställa en F-106. Jag har en F-102 sen tidigare liggandes så jag tänkte att de två får bli ett rotebygge framöver nån gång. De har båda upphöjda panellinjer men jag tror att jag kommer bygga dem direkt ur lådan och därför inte bry mig om att försänka panellinjerna. B-58 tycker jag ser helt ok ut vid en första titt i lådan. Återstår att se hur passformen är när den byggs ihop. Är sugen att börja med den men måste nog göra klart lite mer på mina andra projekt innan.

Forts. följer...

4 kommentarer:

Lasse sa...

Lite försenad julafton alltså...!

Vad jag förstår kommer Hustlern att bli stor - i klass med Blackbirden kanske?

Hoppas inte det missförstås när du ska läsa "Hustler-beskrivningen" :-)

Niklas sa...

Du vet att Hustlern kommer bli gigantisk, va..?! Och att vi inte har plats för den i nån monter på jobbet...? :p

Kommer bli ett klart intressant bygge! Har dom flugit annat än metallrena? Blir en härlig utmaning! :)

Mathias Andersson sa...

Ja den blir ganska stor! Inte lika stor som blackbirden men ändå maffig! Givetvis blir det Alclad på denna! Har testat det en gång förut på min F-86 och har insett, precis som Knutte visade på sin Alcladbeskrivning, att man måste vara extremt noggrann med underarbetet. Det fanns faktiskt andra målningar på dem. I alla fall sett en i kamouflage. Ungefär samma kamouflage som min F-105 ska få. På C4 2008 fanns det ju faktiskt en Hustler. Kom ihåg att den var riktigt cool och det är nog där tankarna kom om att bygga en.

Niklas sa...

Den kan bli hur läcker som helst, bara du får till Alclad:en! Ska ju hålla mitt föredrag på byggmötet i mars, du får hålla dig tills dess, så kommer det lite bra tips.. ;)