10 oktober 2011

Ännu mer detaljer!

Härligt med mer detaljer till Viggen 1/48! Two mikes balkar var dock lite av en besvikelse då de inte är hundraprocentiga i utformningen. De ska ju vara jämna rakt över och inte ha någon typ av NATO-fästen för vapen. Men det går nog att rätta till.

Forts. följer...

6 kommentarer:

Lasse sa...

Wow...!

Den här Viggenmodellen kommer att väga mellan 2-3kg...eller!?

Har du påbörjat bygget än?

I såfall måste det ut bilder :-)

Grattis igen förresten!!

Mathias Andersson sa...

Nej jag har inte påbörjat bygget, men jag är jäkligt sugen! Väntar in ejektor och vingroder som kommer att komma i resin! Det enda som kommer vara i original på byggsatsen är huvudkroppen, huvudvingarna samt extratanken. Vem vet, det kanske kommer resin till det med!
Tack igen!

Classe sa...

Det här bygget kommer bli mycket intressant att följa. Jag har en halvbyggd viggen i 1/48 nerpackad något stans. Kanske får inspiration att fortsätta med den när jag får se ditt bygge.

Rickard sa...

Hej Mattias!
Visst är det kul med alla extra delar. Tyckte inte det innan men allt eftersom så har mitt intresse ökat för allt "lull lull".
Ska bli jätte spännande att följa ditt Viggen bygge. Hoppas det inte tar allt för lång tid innan du uppdaterar bloggen med lite 37 bilder.
För övrigt är jag i USA på Davis Monthen Air Force Base i Arizona. Här står alla överblivna militärplan. F16, A10, F15, F4 osv så långt ögat når. Helt sjukt!
Har även sett en F105 och en F4 i samma målning som du gjort.
Vi övar ihop med A10or och jag överväger starkt att bygga en sådan:)
Trist att du inte kommer på C4. Har hört en av anledningarna och jag beklagar. Vi ses väl kanske på mötet efter C4? Tar med bilder från övningen. Ni spakapor kommer att gilla dem:)
Ha det!
//R

Mathias Andersson sa...

Intressant Rickard! Ska bli kul att se bilderna.
Min Viggen ligger än så länge i delar men som sagt är jag jäkligt sugen på den emellanåt. Funderar på att börja med att rista panellinjer på nästa möte. Just nu håller jag på med min F-14D i 1/72 som är i limma/slipa-stadiet. Bilder kommer.

Niklas sa...

Jag håller med övriga, den här modellen ska bli riktigt trevlig att följa! Visst skulle det bli en SK..!?

Jag håller också på att samla på mig lite resindelar till min, kommer nog bli nåt liknande din kärra. Jag kommer dock göra en JA, en DI-mod. :)