19 februari 2010

Nu går det segt!

Nu har jag äntligen fått bredbandet till huset så jag kan uppdatera lite här. Det har inte blivit mycket gjort på byggfronten här p.g.a. husflytt med tillhörande förkylning och därefter magsjuka. Jäkligt bra start i det nya huset! :(

Innan flytten fick jag lite gjort på min F-105 som jag inte hunnit lagt upp här. Har inte bilder än, men den är i princip färdiglackerad då även med Alclad på ejektorplåtar m.m.. Den står nu även på egna "ben". Hade dock en bild från det att jag maskerade av ECM poddarna. Använde för första gången Micro Scales Micro Mask. Efter att den torkat trodde jag att jag aldrig skulle få bort den. Det kändes som om den fastnat ordenligt i underliggande färg. Men jag hade fel som tur var! Jag målade och när jag sen drog av omkringliggande Tamiyatejp så följde även Micro Masken med. Blev faktiskt förvånad över den. Måste säga att jag nog föredrar denna framför Humbrols Maskol. Micro Mask är mycket tunnare och lättare att applicera enligt mig.

Forts. följer...

5 kommentarer:

Stefan Eriksson sa...

Ser bra ut Mathias!
Ja,jag ska till open i år så vi ses där,och javisst,tar nog me en104:a.Lite annat också bla en J35, tror jag.
Det var några år sen jag besökte open, så det ska bli kul och dyrt!
/Stefan

Mathias Andersson sa...

Vad kul! Då ses vi där! Det kan nog bli dyrt ja! :)

Lasse sa...

Kul med huset och tråkigt med sjukan! Hoppas ni trivs bra :-)

Jag har aldrig provat Micro mesh...kanske nåt att köpa i Stockholm under Open. Vi har ju ett byggmöte till innan vi åker iväg...kommer du att vara med då? Och hinner du få på dekalerna?

Niklas sa...

Verkligen trist start i nya huset, hoppas du trivs bättre än du mår i alla fall.. :)

Har heller aldrig provat Micro Mask faktiskt. Lägger du på det med pensel, eller hur går du tillväga? Alltid bra med nya tips och tricks! :)

Mathias Andersson sa...

Japp! Lade på det med en pensel. Det var riktigt lätt att få efter kanter m.m.